Начало | Карта на сайта |      
  

E-mail за връзка: pgmet.sev@abv.bg

ПГМЕТ "Ген.Иван Бъчваров" - Севлиево

Дейности

  • Дейности на УУС по повод "53 години ПГМЕТ"

    На 24.11.2015 г. се проведе традиционната за патронния празник на училището изложба „Кулинарни вълшебства“. Учениците от 11а клас спечелиха първо място и отличие в категория „Ордьоври и предястия“, 12б и 9б класове получиха отличие в категорията „Тестени изделия“, а 8а клас спечели приза за кулинарно майсторство. За трета поредна година във връзка с празника на ПГМЕТ се проведе училищното състезание „И ние обичаме България“. В пет кръга капитаните – Иван Георгиев - 11а и Станислав Костов - 11в, с техните отбори премериха знания в областта на история, литература, география, пяха възрожденски песни и доказаха, че познават своето Отечество и роден край.

  • Halloween 2015

    По инициатива на Училищния ученически съвет в последната седмица на октомври се реализираха инициативи по повод Хелуин. Фоайето на училището бе тематично украсено от момичетата от 9 б клас. Проведе се училищен конкурс за изработване на тиквени фенери и кулинарен благотворителен базар с тиквени изкушения. А на 30 октомври училището бе под властта на всевъзможни създания – ангели, демони, троли и др. Отличени бяха костюми и грим в категориите - атрактивност, автентичност, стил, романтика и позитивно настроение. Благотворителната инициатива събра 83 лв., които ще се използват в подкрепа на връстник в нужда.

  • Обучение 10.11.2015г.

На 10 ноември 2015 г. в Младежки център – Севлиево МИКЦ ИМКА Габрово проведе обучение на Училищния ученически съвет на тема „Лидерство и ефективно общуване”.

  • Отбор игра

Отборът на ПГМЕТ „Ген. Иван Бъчваров“, или т.нар. тим Хаджи Стоян, който взе участие и завоюва второ място в интелектуалното състезание „Съкровищата на Севлиево”, организирано от Младежки център – Севлиево на 26 октомври 2015 година.

  • Среща с работодатели

На 28.10.2015г. в Младежки център Севлиево МИКЦ ИМКА Габрово организира дискусионна кръгла маса по проблемите на младежката безработица и първоначалното навлизане на младежите на пазара на труда, в които взеха участие и ученици от ПГМЕТ „Ген. Иван Бъчваров”.

Категории

За нас
Структура
План
Дейности
Галерия
Устав
  - Управителен съвет
  - Членове на общото събрание

Час

       


Дата